JASMÍNOVÝ OLEJ

 
  • 1 z 2
 

Jasmín je velmi dobře známá květina. Má sladké, potěšující, stejně jako intimní aroma, které je běžné u květin, které kvetou jen v noci. Po dlouhou dobu, byl jasmín inspirací básníků. Má silnou, přesto sladkou, příjemnou a romantickou vůni, která je velmi častá u květin, které kvetou jen v noci.Pokožku účinně regeneruje, zvláčňuje, navrací ji svěžest, zářivost a vitalitu. Z pohledu aromaterapie působí jasmínový éterický olej afrodiziakálně, antidepresivně a navrací ženám jejich ženskost a něhu. Dívky jsou často pojmenované "Jasmine" a to především v oblasti Středního východu a indického subkontinentu. Jasmínový květ je často spojován s romantikou a láskou. Tato květina kvete pouze v noci a plní okolí nezaměnitelnou a přitažlivou vůní.

Dostupnost Skladem (> 1 ks)
Cena 349 Kč bez DPH
422 Kč    
Kód produktu 391
Značka Aref herbs and oils
Kategorie LUXUSNÍ EGYPTSKÉ OLEJE
 

Použití a vlastnosti této suroviny v masážních a kosmetických přípravcích:

  • elasticita pokožky a strie
  • poporodních depresích
  • afrodisiakum
  • křeče
  • vykašlávání
  • obsahuje sedativní a děložní látky
  • zvyšuje energii
  • předčasná ejakulace, frigidita, impotence a jiné sexuální poruchy
  • poruchy spánku
  • menstruace, únava, mrzutost, nevolnost a změny nálad
  • blednutí jizev
  • suchá, křehká, nebo dehydrovanou pokožka
  • kvalita a lesk vlasů
  • libido
  • velmi vhodný na výrobu parfémů, parfémových tělových mlék a toaletních vod

 

 

Skladování:

Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě, po otevření spotřebujte do 6 měsíců.

 

Objem: 100 ml
Země původu: Egypt
Obsah: 100% jednodruhový olej